Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapısı; âdem evladı sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine ilişkilı olarak değfiilmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu destelamda bileğişlemmektedir.

Husus 3- Kaçış merdiveni strüktürnın dışında kalabilir. Ancak bununla ilişkin uyulması müstelzim birtakım kurallar mevcut. Mesela; bir konstrüksiyonnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden aşkın ise yapı dışına zahir merdiven bünyelmasına onay verilmemektedir.

Yangın merdivenine sahip yürütmek yüce bir avantajdır. Bittabi bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbette bir yangın merdivenine iye tutulmak derunin binanızın yeni olması evet da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya münasebet vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı esna otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında bilirkişi ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem dumanın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Molekül 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her dü doğrultuında da engel, set yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer genliği 80 cm evet da henüz az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni serladığı kattan bitiş taşlıkna kadar kesintisiz halde olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar dobra ise buna destelı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin Yangın Merdiveni Kapısı atması da yanında hediye enseışını getirmektedir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü kol şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı kucakin epey işlemlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak dunda mevki yer illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page