Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilgilı olarak değişir.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında saye sağlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla yararlanma vadiından kâr iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir küme 100 şahsiyet kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet nüshasına bağlamlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların üstı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın malik başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çalıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın vakaları birhayli gestaltda en sık önlaşılan ve tehlikeli tehlikelere sefer açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri Yangın Merdiveni Kapısı ile bütün hayat ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin sağlanması amaçlanır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir hatır çabucak insanların rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya yakın açılmaktadır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın baplarının ve elan biriyi yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle katkısızlandığını öğrenmek kabilinden esas durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page